Neem contact op met Mollekens-Celis

Neem contact met Mollekens-Celis in Duffel (provincie Antwerpen) voor een goed gesprek en een vrijblijvende offerte.

Mollekens-Celis ontwerpt en realiseert totaalinrichting voor elke klant die kwalitatief maatwerk verlangt aan een faire prijs. Ze zijn de ideale partner voor een totaalrenovatie, maar ook voor kleinere verbouwingswerken zoals het ontwerpen en plaatsen van keukens en badkamers, dressings, zolderinrichting en schrijnwerkerij bent u bij hen aan het juiste adres.

Uitgebreide technische knowhow en gericht advies vormen de speerpunten van hun activiteiten. Ze gaan resoluut voor een hoogstaande afwerking en de meeste duurzame kwaliteit. En dit alles binnen het afgesproken budget en tijdschema.

We hebben de knowhow en ervaring om alles piekfijn af te werken en verzekeren u een complete en persoonlijke opvolging, van ontwerp tot uitvoering. Zo maken we uw interieurdroom zorgeloos realiteit. Nog vragen? Of een afspraak maken? Neem dan hier vandaag nog contact op. Wij komen met plezier bij u langs voor een uitgebreid gesprek en gericht advies. Daarna maken we een gedetailleerde en vrijblijvende offerte op. Perfect op maat van uw project!