Creëer extra ruimte met een houten bijgebouw

Extra ruimte maakt het leven vaak een stuk comfortabeler en dan is een houten bijgebouw aan uw huis of in de tuin de ideale oplossing. Een veranda, poolhouse, houten carport of tuinberging, … het kan allemaal. Mollekens - Celis bouwt de aanbouw of het bijgebouw van uw dromen en kan meteen ook de inrichting ervan verzorgen.

Onze realisaties


 

Een strak, modern design

Een strak lijnenspel, een hedendaagse invulling van uw woonomgeving, … Het pure van hout gecombineerd met een modern of minimalistisch design is wat voor u als u houdt van een eerder moderne stijl

De charme van hout in een landelijke stijl

Bent u fan van de landelijke stijl dan weet een klassiek ontwerp u vast wel te bekoren? Daarmee creëert u een aanbouw met de prachtige, traditionele uitstraling van een houten bijgebouw in Engelse stijl die uw huis en/of tuin meteen wat extra karakter geeft.

Afwerking van het interieur

Het plaatsen van het houten bijgebouw is al een eerste stap maar ook de inrichting geeft een meerwaarde aan de uitstraling ervan. Een keuken, douchevoorzieningen, inbouwkasten, … Mollekens - Celis zorgt graag voor extra comfort en creatieve inrichtingen met karakter, altijd op maat natuurlijk!

Contacteer ons, wij geven u de totaaloplossing

Mollekens-Celis zorgt ervoor dat uw achterbouw volledig wordt afgewerkt en ingericht.
Neem contact voor meer uitleg, of kom eens langs in de toonzaal in Duffel.