Dressings en maatkasten op maat van u en uw woning

Praktische opbergoplossingen

Een mooie en vooral praktische dressing, een inbouwkast, ... In een huis heeft u heel wat opbergruimte nodig. Mollekens - Celis zorgt steeds voor de meest praktische opbergoplossing. Met een maatkast wordt de indeling volledig aangepast aan de plek waar deze terecht zal komen, of deze nu tegen een rechte muur, onder een trap of onder het dak geplaatst moet worden. Bovendien worden alle kasten netjes aangewerkt zodat u geen last ondervindt van vervelende stofhoeken.

Onze realisaties


Weg met die last, steek het in een inbouwkast

Hebt u een ruimte waar u niet meer weet hoe de rommel weg te krijgen? Gedaan met die last, steek het in een handige inbouwkast. Mollekens-Celis biedt u steeds een passende oplossing. Met een kast op maat kan de indeling volledig aangepast worden aan de situatie van uw woning. Een kast onder een dak, onder een trap, ... we gaan geen uitdaging uit de weg. De kasten worden bovendien netjes aangewerkt tussen muur en muur, en tussen vloer en plafond. Zo heeft u geen last van vervelende stofhoeken.

Meubels op maat

Wat extra kastruimte in de woonkamer is nooit verloren, toch? Een kast waarin u de digicorder of ander hifi-apparatuur kan plaatsen of waarin u snel iets kan wegmoffelen wanneer er bezoek komt bijvoorbeeld. Een tv-meubel of zelfs een haardmeubel op maat, Mollekens - Celis maakt het voor u in het materiaal en ontwerp van uw keuze.

Kasten onder de trap

Creëer extra opbergmogelijkheden op plekken die anders geen nut hebben, onder de trap bijvoorbeeld. Een dubbel voordeel want u beschikt over meer kastruimte en het is gedaan met die vervelende stofhoeken aangezien de kasten mooi onder de treden worden aangewerkt.

Uw eigen kledingparadijs

Heeft u een uitgebreide garderobe? Dan is een dressing of inloopkast de ideale oplossing waarbij een aparte ruimte volledig uitgerust wordt met wandkasten die al dan niet afgesloten kunnen worden met schuif- of draaideuren. Belangrijk is daarbij alle beschikbare ruimte te benutten en zelfs hoekkasten te creëren zodat er geen plaats verloren gaat. Voor hogere kasten kan bovendien gebruik gemaakt worden van een handige kledinglift waaraan u uw kapstokken kan ophangen. Op die manier gebruikt u ook de hoogte van de kast optimaal en heeft u onderaan extra ruimte waar u nog meer kleding kwijt kan.

Bent u ook benieuwd naar alle praktische opbergoplossingen 

Neem dan gerust even contact met ons op. Met uw ideeën en onze vakkennis, wordt het beslist een topresultaat! Bovendien kan u bij Mollekens-Celis in Duffel ook steeds terecht voor het ontwerp en de plaatsing van keukens en badkamers, zolderinrichting, schrijnwerkerij en totaalrenovatie. Steeds op maat van uw droomproject!