PRAKTISCHE EN MOOIE OPLOSSINGEN VOOR UW WONING?

 

VRAAG HIER UW OFFERTE!

Voor alle maatwerk thuis of op kantoor is er in Duffel
Mollekens-Celis

Mollekens-Celis

Leegstaande kamers nadat de kinderen het huis uitgegaan zijn, een onpraktische indeling van uw kamers, een zolder die alleen maar dienst doet als opslagplaats, een ruimte waar u een praktische maar leuke bureauruimte wil creëren of bent u misschien uitgekeken op uw huidige keuken of badkamer? Dan is Mollekens-Celis de ideale partner! Wij zorgen voor het ontwerp en de realisatie van een totaalinrichting voor iedereen die kwalitatief maatwerk verlangt aan een eerlijke prijs.

Bij een nieuwbouw- of renovatieproject komt vaak heel wat kijken en dan is het maar wat handig om één aanspreekpunt te hebben. Terwijl u zorgeloos kan dromen van een nieuw interieur zorgen wij voor de uitvoering van de structurele werken, de technische voorzieningen en de afwerking. Samen met u gaan we op zoek naar de ideale oplossing en die moet zowel praktisch als mooi zijn.

We verzorgen de inrichting van keukens en badkamers, slaapkamers, dressings, zolders, maar ook maatwerk voor wasplaatsen, tv-meubels, haardmeubels, gyprocwerken, binnendeuren, parketwerken, en nog veel meer. Bij een complete verbouwing nemen we de volledige coördinatie op ons, zodat uw woondroom realiteit wordt. Daarbij garanderen we u dat alle werken met de beste zorgen worden uitgevoerd.

U wil verbouwen?
Wij ...

  • luisteren naar uw wensen
  • maken een 3D-plan en eerlijke prijsraming
  • stellen een haalbare timing op en respecteren deze
  • kiezen voor duurzame en gebruiksvriendelijke materialen
  • werken met echte vakmensen
  • volgen uw project van A tot Z op, dat is van Afbraak tot Zorgeloos genieten

Ons maatwerk 

Kom eens langs in de toonzaal of neem contact op

Benieuwd naar onze projecten? In onze toonzaal in Duffel ontdekt u meteen ons vakwerk en u doet er meteen wat inspiratie op. We verwelkomen u graag voor een vrijblijvend gesprek. Voor vragen of deskundig en gericht advies kan u ook steeds contact met ons opnemen. Wij komen graag vrijblijvend bij u ter plaatse en bieden u een gedetailleerde offerte aan. Volledig gratis!

Klantenvriendelijkheid op zijn best

99% Tevreden klanten ....

Een klantvriendelijke service en een vlotte afhandeling van de uit te voeren werken worden steeds gegarandeerd. Heeft u nog vragen? Dan kan u ons deze stellen via onderstaand formulier.

CONTACTEER ONS

Steeds bereikbaar
dankzij onze flexibiliteit...