PRAKTISCHE EN MOOIE OPLOSSINGEN VOOR UW WONING?

 

CONTACT

Neem contact op met Mollekens-Celis

Mollekens-Celis in Duffel realiseert uw interieurdroom. Wij ontwerpen en realiseren projecten voor elke klant die kwalitatief maatwerk met een goede service verlangt aan een faire prijs. Of het nu gaat om de inrichting of afwerking van uw zolder, kasten op maat, een nieuwe keuken of badkamer, een achterbouw of een totaalrenovatie, bij ons bent u aan het juiste adres.

Hoogstaande afwerking

We combineren een uitgebreide technische knowhow met gericht advies en een kwalitatief hoogstaande afwerking. We kunnen rekenen op heel wat jaren ervaring, en uiteraard werken we binnen het afgesproken budget en tijdschema. Wij volgen uw project van A tot Z op, dat is van ‘Afbraak tot Zorgeloos’ genieten. Doordat wij alles voor onze rekening nemen kan u heel wat tijd besparen, en daarnaast is het ook handig om één aanspreekpunt te hebben.

Gratis en vrijblijvende offerte

Nog vragen? Of wilt u een afspraak maken? Via het contactformulier kan u contact met ons opnemen. Wij komen met plezier bij u langs voor een gesprek en gericht advies en maken gratis een gedetailleerde en vrijblijvende offerte voor u. En dat alles perfect op maat van uw project.

Naar aanleiding van het coronavirus en de genomen maatregelen is de toonzaal vanaf heden enkel nog op afspraak open tot en met 3 april. Onder voorbehoud van wijzigingen.

contact