Perfecte keukens en badkamers met passende inbouwkasten

Snakt u naar een nieuwe badkamer of keuken? Dan breken wij de oude uit, en installeren we voor u een gloednieuwe. Met praktische en duurzame inbouwkasten zorgt Mollekens-Celis voor mooie badkamers en keukens. Precies op uw maat en volgens uw stijl.

Keukeninrichting

Aangenaam koken in een goed georganiseerde keuken

In een praktische keuken heeft u alles snel bij de hand daar waar u het nodig heeft. Daarom is het belangrijk goed na te denken over de inrichting van uw keuken en daar staan de kernwoorden opbergruimte, comfort en ergonomie centraal. Wij beperken ons niet tot een bepaald type van keuken. In ons gamma treft u zowel klassieke, rustieke als hypermoderne keukens aan. Wij passen alles aan uw wensen aan en verwerken alleen kwaliteitsmaterialen.

Betrouwbare partners
Voor het meubelbeslag doen we een beroep op de Duitse degelijkheid van het merk Hettich. Ons huismerk van inbouwtoestellen is De Dietrich en Brandt. Dit zijn toestellen van hoogwaardige kwaliteit die voldoen aan de nieuwste normen. Wij willen u unieke producten aanbieden met als doel het welbevinden van u als gebruiker verhogen. Wij worden hierbij met raad en daad bijgestaan door onze leverancier New Rovatec met ruim 40 jaar ervaring. Zo kunnen we u een full-service en unieke topproducten aanbieden waarbij u als eindconsument centraal staat.

Onze realisaties


Badkamerinrichting

De badkamer, een plek om te ontspannen

De badkamer is een ruimte die ontspanning moet uitstralen maar tegelijkertijd ook functioneel moet zijn. Droomt u ook van een ruime douche, een stijlvol badmeubel met voldoende opbergruimte of een ligbad om languit in te ontspannen? Is uw huidige badkamer aan vernieuwing toe? Mollekens-Celis gaat samen met u op zoek naar het ideale ontwerp zodat u binnenkort heerlijk kan relaxen in een nieuwe badkamer. Wij richten uw badkamer volledig in van A tot Z, gaande van ontwerp, afbraak van de bestaande badkamer, nieuwe opbouw van wanden, plafond, deuren, meubilair, wandtegels, vloertegels, sanitair, verlichtingen, schilderwerken enz.

Badkamermeubels op maat, wint tot 40% aan ruimte
Stress is het laatste wat u wil wanneer u in de badkamer staat en dat kan u vermijden door voldoende kastruimte te voorzien waarin u al uw handdoeken en andere badkamerspullen kwijt kan. Wie kiest voor een badkamermeubel op maat kiest voor een grotere keuzevrijheid wat betreft afmetingen, materialen, kleuren en bergruimte. Door de kasten iets breder, dieper of hoger te nemen creëert u al snel tot 40% extra bergruimte. Ideaal is ook om uw badkamermeubel te laten aansluiten tussen twee muren om het echt tot z'n recht te laten komen. Zo vermijdt u verloren hoeken en geeft u uw badkamer een ruimer effect. Een lange spiegel erbij maakt het plaatje compleet.

Onze realisaties


Neem contact voor al uw binnenhuisschrijnwerk

Elke ruimte is anders. Elke omgeving uniek. Dat unieke karakter onderstreept u met de juiste keuze van inrichting. U kunt bij ons terecht voor een ruime waaier aan oplossingen, zoals ondermeer het ontwerp en de plaatsing van inbouwkasten, zolderinrichting, schrijnwerken en last but not least totaalrenovatie. Wij denken met u mee van ontwerp tot uitvoering.

Nog vragen? Neem dan zeker contact op. Samen komen we tot een helder en tijdloos concept. Dit kan zowel klassiek, modern of eigentijds zijn.