Totaalinrichting zonder zorgen

Totaalinrichting in Duffel en omstreken, van Mollekens-Celis, dat zijn totaalrenovaties op maat. Wij zorgen voor alles, zodat u kan genieten zonder zorgen.

You never get a second chance to make a first impression

Die stelling geldt zowel voor uw kantoor-, winkel- of woninginrichting. In diverse lifestyleprogramma's of design-woonbladen wordt getoond hoe u met een handige inbouwkast, een schuifdeur of een afgewerkt plafond uw interieur net dat tikkeltje meer kan geven. Mollekens-Celis laat zich zelden door een opdracht afschrikken. Ons team bekijkt graag samen met u de diverse mogelijkheden die passen binnen uw budget en uw pand.

Eerst brengen we uw wensen gedetailleerd in kaart om uw ideeën nadien te toetsen aan de technische haalbaarheid. We behandelen elk project, zowel voor bedrijven als voor particulieren met dezelfde dynamiek en passie. En dit alles binnen het afgesproken budget en tijdschema.

Onze realisaties


Ideeën en budget in één cocktail

Wil u graag uw woning, winkel of bedrijfsruimte opsmukken, herindelen of de oppervlakte vergroten? Maar kijkt u op tegen de hele rompslomp? Mollekens-Celis voegt uw ideeën en uw budget samen in één cocktail. We brengen hem op smaak met suggesties van onze (binnenhuis-)architecten en serveren hem in 3D dankzij onze gesofisticeerde computerprogramma's.

Wij werken samen met u een haalbaar en betaalbaar project uit en nemen vanaf dan het heft in handen. Ons gedreven en deskundig opgeleid team bestaat uit schrijnwerkers, stukadoors, vloerders, elektriciens, schilders en andere vakmannen. Terwijl u alleen maar hoeft te dromen van uw vernieuwd interieur, leggen wij alle contacten met metsers, loodgieters, verwarmingsinstallateurs, enz. Binnen de vastgestelde termijn realiseren wij uw interieurdroom die u met trots kan voorstellen aan uw vrienden, familie of klanten. Per slot van rekening is het uw visitekaartje naar de buitenwereld.

Checklist: U wil verbouwen  

  • Wij luisteren naar u en uw wensen.
  • Wij maken in overleg met u een plan.
  • Wij waarborgen een eerlijke prijs/kwaliteitverhouding.
  • Wij volgen het hele traject voor u op.
  • Wij kiezen duurzame en gebruiksvriendelijke materialen.
  • Wij engageren enkel opgeleide medewerkers.
  • Wij respecteren de vooropgestelde timing.
  • Kortom, we kiezen resoluut voor tevreden klanten.

Wij komen bij u langs of u komt naar ons

Wij komen ook bij u langs voor kleinere verbouwingen, zoals de renovatie van keukens en badkamers, het plaatsen van inbouwkasten, zolderinrichting, schrijnwerken en houtskeletbouw. Neem zeker even contact met ons op. Wij adviseren u graag bij de inrichting van uw woning, winkel of kantoor.

In onze toonzaal in Duffel tonen wij u graag allerhande mogelijkheden.